torsdag 29 november 2018

Superfynd


Min lunchpromenad idag tog mig till Ge för livet-loppisen. Det var mest för att jag skulle ha ett mål och jag letade inte efter något speciellt. Men så råkade jag hitta en korg med lite blandade solglasögon i. Och där hittade jag ett par Ray-Ban till det schangtila priset 20kr. Nu har ju jag redan ett antal, framförallt Ray-Ban, solisar och det är ett par vanliga Wayfarer (och förmodligen herr-) men Ray-Ban är Ray-Ban och 20 spänn är 20 spänn, så självklart köpte jag dem. Det blev lite diskussion när jag skulle betala och damen i kassan upptäckte vad det var hon höll på att sälja så billigt. Först ville hon inte sälja dem för 20kr men hon gav med sig när jag påpekade att det inte var mitt problem om deras personal slarvar med att kolla varorna.


Jag älskar att göra såna här superduper-fynd! Mitt favorit-superduper-fynd är fortfarande Hermès-sjalen jag köpte på Busfrö för 29kr men det här hamnar också på 10-i-topplistan.

Och det var antagligen för att jag var så nöjd med mitt fynd som jag lyckades motstå den självlysande renen för 599kr på ÖoB efteråt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...