måndag 12 oktober 2020

Shoppingrally

Jag hade ju tänkt ha en "vit" månad, dvs en månade då jag inte köper några nya kläder. Först var det meningen att september skulle bli en sån shoppingfri månad men det gick ju så där, som vi alla vet. Så oktober då! I torsdags - en liten dryg vecka in i oktober - gick det åt h-vete också.

Det började med att jag gick till Silly Market för att lämna in en påse med kläder som jag hade varit duktig och rensat ut i samband med min inventering. I stort sett det första jag såg på väg in där var den här vinröda skinnrocken:


Den var i min storlek och ärmarna var inte för långa! Så jag kunde ju inte låta bli. I och för sig blev jag knappast ruinerad på den för den kostade bara 600kr. Men så fanns det ju två sidensjalar för 100kr/st också:



Och en Kenzo-sjal för 600kr:

Sen rusade jag ut därifrån och man tycker ju att det borde ha tagit slut där. Men jag skulle ju även lämna in en jacka för kortning av ärmarna på Bäckmans...

Senast jag var där fanns det en vit jacka som jag har gått och funderat på sen dess. Jag hade nästan hoppats på att den skulle vara såld redan. Men icke! För liten, då! Nix, inte det heller.


Det är en Luisa Cerano och kostade 4375kr men Lena på Bäckmans var så sjysst att hon lät mig få köpa den för halva priset, eftersom hon ändå skulle börja med Halva priset-rean den här veckan. Så den kostade "bara" 2187,50kr.

Och medan jag ändå var där råkade jag snegla ner i en "Fyndlåda" och där fanns två andra små plagg som flirtade med mig.

En Luisa Cerano-topp, kostade 600kr Tror jag. Jag hade tappat räkningen vid det laget och Bäckmans är ju inte en sån där vulgär butik där man låter prislappen sitta kvar. Dessutom vet jag ju inte vad den skulle ha kostat men allt i fyndlådan var nedsatt med minst 60%.

En Zucchero-topp i bomull. Kostade antagligen 850kr och var antagligen nedsatt med minst 60%.

Jag började känna mig lite knäsvag (för att inte tala om fattig!) där mot slutet av dagen, så jag minns inte mycket mer efter det.

Men man kan ju lugnt säga att oktober inte blir en vit shoppingmånad heller.

Och sen i fredags kom det några aviseringar från Posten. Men det tar vi en annan gång när jag har lyckats smälta torsdagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...