söndag 21 februari 2021

Hattigt - och en sjal, förstås


Jag har upptäckt fördelen med huvudbonad nu under pandemin. Eftersom mitt hår inte alltid är nytvättat eller -plattat när jag ska gå ut med soporna eller ta min dagliga promenad, så har jag märkt hur enkelt livet blir när man bara kan sätta på sig en hatt eller mössa och låtsas som ingenting.

Därför har jag utökat mitt bestånd av huvudbonader med en kubb med en twist i form av en kedja runt brättet. Den är i ull, förstås, och jag hittade den på Silly Market när jag vågade mig dit senast. Jag känner mig lite mer elegant i den än i mina andra mössor och kepsar.

Den ser svart ut men är antracitgrå. Faktum är att den är nästan i exakt samma nyans som min nya, fina kostym. Vilken tur, va!

Och när jag ändå var där så passade jag på att utöka min sidensjal-samling med en sjal i svart från Céline. Den är också lite kedjemönstrad så jag håller mig till samma tema.


Hatten kostade 400kr och sjalen 700kr men eftersom jag hade pengar innestående så blev det bara 380kr för båda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Åhléns Outlet Revisited

Idag var jag på Åhléns Outlet för första gången på över ett halvår! Eftersom jag inte cyklar på vintern (och framförallt inte på en sån vint...