torsdag 11 mars 2021

Digital bokcirkel

 
Livet blir bara mer och mer digitalt! Det senaste påhittet från Kulturföreningen är ju en bokcirkel via zoom och idag var dagen vi skulle träffas för första gången och diskutera vår första bok. Det var Nyårsfesten av Lucy Foley och jag hade förväntat mig ganska spridda åsikter om den. Men faktum är att vi - alla 16 - var rörande överens om att det inte var den bästa boken vi hade läst.

Vi hade även mer eller mindre samma åsikt om varför vi inte älskade den och under diskussionen kom det upp förslag på att vi kanske är i fel ålder... Hmm

I alla fall, vi hade en trevlig stund när vi dissekerade den och har redan bestämt oss för att ha en sommar-bok också. Och har vi riktig tur kanske vi kan träffas på riktigt i höst när vi ska diskutera den. Ser fram emot det!

Ullis hade dessutom lyckats beställa lite snö för att vi (och mina penséer) skulle komma i nyårsstämning (hon har ju kontakter inom väderbranschen).


Men nu räcker det, Ullis, nu kan det sluta snöa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Event på Akademikliniken

  Jag har många gånger gått förbi Akademikliniken och funderat på om jag inte borde gå in och se vad de kan göra för mig. Det finns ju en up...