torsdag 7 oktober 2021

Amélie

 
Det börjar nästan kännas som förr i tiden. Som om pandemin aldrig har funnits! Jag minns inte när jag var på tre olika kulturaktiviteter under en vecka förut men det var inte de senaste 18 månaderna i alla fall...

Den här gången var det dags att se Amélie. Jag brukar inte vara jätteimponerad av filmer som blir musikaler men hade ändå förväntningar på en ganska trevlig stund, eftersom jag gillade filmen när det begav sig (även om jag inte mindes mycket av den - det var faktiskt länge sen!)

Och det började bra, jag gillade verkligen scenografin!

 
Och det var bara början! Jag har inget negativt att säga om den - fantastiska artister med utmärkta röster, bra musik (om än inga örhängen). Kostymen, masken, peruken - allt var riktigt bra.

Och man blev glad av den!

 
Och som grädde på moset så fick man träffa trevligt folk också. Marie, Anette och jag fick sällskap av Anneli och Ulrika i pausen och selfie-mästaren Ullis fick ta selfien, förstås!


Hoppas det fortsätter så här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Movement

Jag börjar nästan bli lite orolig. För andra gången i rad valde jag en pastellfärg till naglarna. Förra gången Luxio Marina och idag föll j...