måndag 22 augusti 2022

Augustifest - fynd

Det var inte bara mat som lockade på Augustifesten. När vi skulle gå upp till matmarknaden tog vi en omväg för att inte fastna på den andra marknaden och då råkade vi gå förbi La Stampa.

Eller... förbi och förbi. Jag gick ju inte riktigt förbi utan "gick bara in för att titta lite". Och det vet vi ju hur det brukar sluta.

En mönstrad sidenblus från ett danskt märke som heter PBO (jag har aldrig hört talas om dem förut men de verkar kunna det här med kvalitet). Den kostade 775kr på halva priset (ord 1550kr)

 
En svart blus i sidenstretch, också den PBO, som kostade 675kr, nedsatt med 50% från 1350kr.

 
Och slutligen, ett par mönstrade byxor i sidenstretch. De kostade 1895kr på ordinarie pris och var egentligen bara nedsatta med 30% men hon räknade fel och drog av 50% i stället så de stannade på 948kr. (Jag protesterade inte)


Nu ska jag inte köpa mer kläder på ett tag! Jag har ju precis lyckats få lite ordning med mina nya garderober och allt och har inte plats för en garderob till. Undantaget är om jag hittar en vit skinnjacka, som jag har bestämt mig för att jag saknar. Men i övrigt - inte ett plagg till! Inte före nyårsrean i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Två churros skulle gå över gatan

Idag var det sista soppteatern för säsongen. Den hette Två churros skulle gå över gatan och var bra mycket roligare än det låter. Det börjad...