onsdag 7 december 2011

Tapeter

Igår ringde Weydes och berättade att tapeterna jag valde med sådan omsorg (och med hjälp av inkallat smakråd) i våras har utgått ur sortimentet och att jag var tvungen att komma dit igen och göra nya val. Det var jobbigt nog att välja redan första gången men jag gjorde ett tappert försök och valde en som var lik den jag valde från början. Men jag velar fortfarande lite mellan den och en annan snarlik.

Den till vänster är den jag valde, den andra kändes lite ”kallare”, lite för grå. Men jag vet inte… Vela är ju det jag gör bäst.

Även tapeten till hallen är utgången, så jag var tvungen att hitta en annan. Problemet var att det inte fanns något som jag tyckte var tillräckligt färgglatt bland de nya men jag hittade en tapet som egentligen var utgången men som de hade fyra rullar kvar av i lager. Och det räcker nog med fyra rullar, det är ju bara ungefär 3 m2 vi pratar om!

Jag passade även på att göra ett fynd! Jag har ju en idé ang övervåningen (som ni kanske får se om den blir verklighet) och där ingår en snygg tapet och medan jag stod och kontemplerade över de svindyra designtapeterna (700kr/rullen och uppåt), pekade killen i affären mot ett hörn och sade ”Du vet väl att vi har en fyndhörna där borta?”. Fyndhörna!!! Mitt favoritord! Och jag hittade faktiskt en rulle tapet där som jag tror kommer att passa. Och gör den inte det kostade den ändå bara 150 spänn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AI-Lisa

Inför vårt avdelningsmöte igår blev vi anmodade att skapa en AI-genererad bild som beskriver oss och så var det meningen att vi skulle gissa...